Set Tambah Berat Badan Shaklee


SUDAH BOSAN DENGAN KRITIKAN ORANG " EH kenapa kurus sangat ni? tak makan ke?? badan dah macam papan!! kalo di tiup angin pun boleh melayang!! "

=========================================
  SET WEIGHT GAIN SHAKLEE
=========================================

*MEAL SHAKE
*B COMPLEX
*VITA LEA


Khasiat MEAL SHAKE
-membantu tumbesaran tak kita kanak-kanak atau dewasa
-antioksida-kaya dengan vit b, zat besi dan copper untuk bina sel darah merah
-sesuai untuk indidvidu yang sukar makan pil
-kaya dengan serat larut, membantu buang lemak berlebihan
-multivitamin lengkap untuk menbina sel tubuh
-meningkatkan selera makan
-sesuai untuk mereka yang menghadapi sembelit

Khasiat B COMPLEX
-untuk meningkatkan selera makan
-mengawal stress, kemurungan dan migrain
-sesuai untuk lelaki dan wanita yang selalu letih lesu
-membantu pencernaan

Khasiat VITA LEA

-membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik
-membantu dalam pembentukan sel darah
-memberi tenaga dan mencergaskan tubuh
-meningkatkan metabolisma
-melengkapkan keperluan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet yang tidak seimbang

Testimoni pengguna Wieght Gain Set

"Nk share.. sy baru sj amalkan minum meal shake selama beberapa hari, alhamdulillah berat badan sy dah naik 1.8kg.. minta2 dapatlah capai target berat badan yg sy inginkan sebelum sebulan..so xkan ada org panggil sy mayat hidup lg... yeeyy!!
Puan Nur Athirah Adzlan"


"Alhamdulillah setelah amalkan meal Shake dan Esp selama tidak sampai 3 minggu, berat badan sy dah naik 2 kg. woww sgt tidak percaya.. terima kasih meal shake. sy akan teruskan amal minum mealshake sehingga mencapai berat badan yg ideal dgn ketinggian sy..
Puan Maziah Ismail"


"Hi lama dah sy x update perkembangan, sampai ada rakan sgl yg tanya apa perkembangan, br teringat nk share. Lepas ambil mealshake berat saya dr 37kg kini naik lg ke 4kg. hari raya tu ramai yg tegur sy dah berisi. skrg sy dah x ambil meal shake coz susah nk dapat kan produk, duk kmpg pendalaman jd addrss rumah x ada huhu, insyaallah kalo sy dah pindah k kwsn bandar sy akan terus pengambilan produk ini..
Momo Bear"


Best regards,

2 comments:

  1. kak saya nak tahu senarai harga utk set ni. email saya bole? nuraynsalleh@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah email ye dear nuraynsalleh@yahoo.com

      Delete