Khasiat VIVIX Shaklee

Harap maaf blog saya dalam proses berpindah.. Jadi entry berkaitan Khasiat Vivix Sahklee ini telah dipindahkan ke blog baru saya..

Boleh terus klik 
Khasiat Vivix Shaklee Yang Sangat Awesome untuk teruskan pembacaan yang lebih lanjut.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel di blog saya.


Best regards,

13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. vivix mmg power...!! http://acuonlineshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Vivix memang sangat berkesan.Saya dah bg kat mak saya, Alhamdulillah perubahan sangat positif :-)

    www.ciklihealthhappiness.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukur Cikli Masngun... di harap kesihatan emak saudari makin baik :)

      Delete
  4. saya nak kepastian.. betulke vivix ni halal? sbb ade baca satu artikel dr prof u harvard yg pernah terlibat dgn penghasilan vivix shaklee resveratrol tu dari hasilkimia buah anggur yang telah menjadi red wine.. mohon pencerahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye vivix shaklee adalah halal dan mendapat status pengikhtirafan halal dr JAKIM..

      Delete
    2. boleh juga refer sijil halal di sini http://supplementsihatsemulajadi.blogspot.com/search/label/Sijil Halal

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah mmg best kan sis Niza Yusof..

      Delete
  6. assalamualaikum
    saya nak bertanya
    saya disahkan mengalami breast abscess dan perlu pembedahan untuk membuang nanah di breast
    tapi sebelum pembedahan nanah di kawasan breast telah pecah sendiri dan banyak yang keluar sendiri
    sekarang hanya tinggal sedikit sahaja
    saya cuba mnguatkan hati untuk tidak melakukan pembedahan dan ramai yang mencadangkan saya mengambil vivix daripada shaklee
    saya nak bertanya adakah elok untuj saya mengambil vivix dri shaklee untuk menghilangkan saki baki nanah yang hanya sedikit di breast

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..
      Semoga Cik/Puan tabah menghadapi dugaan ye.
      insya Allah boleh mencuba vivix ni kerana vivix akan membantu baiki sel-sel yang rosak utk menghasilkan sel yang sihat semula.
      Lagi pun vivix terdiri dari sumber semulajadi dan tiada bahan kimia merbahaya..

      Delete
  7. vivix memang yang terbaik setakat ini...tak de lg company yg leh offer sebest vivix

    shaklee is the best

    ReplyDelete